woensdag 2 december 2015

We zitten niet stil...

Ondertussen is het al een tijdje geleden dat je nog iets van ons hoorde.
Toch hebben we de laatste tijd zeker niet stil gezeten!
Hieronder kan je enkele foto's vinden van afgelopen activiteiten:

1) Alle klassen hielpen bij de actie rond kinderrechten. Alle handen uit L6 staan op het doek en hangen uit in de inkom van school.

2) De vorige keer kon je al zien dat de leerlingen bezig waren met het ontwerpen van een junglespel. Nu zijn alle spellen klaar. Er zitten enkele prachtige exemplaren bij. Het werd helemaal leuk toen ze elkaars spel mochten spelen.

3) L6A en L6B zaten onlangs samen in de klas. We kregen een gastspreker over de vloer die ons uitleg kwam geven over het leven in Pakistan. Hier maakten we kennis met het leven ginder, maar helaas ook met het gegeven kinderarbeid. Op de foto herken je enkele van onze leerlingen in de klederdracht van ginder. De leerlingen verkopen nu pleisters om zo andere kinderen te helpen. Met de opbrengst van die verkoop kunnen kinderen ginder genieten van onderwijs. Kinderen helpen kinderen dus!


4 opmerkingen:

 1. De Jungle-spelletjes vond ik super leuk om te spelen! (en ook om te maken natuurlijk) De les over Pakistan vond ik heel interessant en ik heb veel bijgeleerd!
  Groetjes Esmee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vond het vooral leuk om mijn hand op het doek te zetten.
  en de les over Pakistan vond ik ook interessant.en heel leerzaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha,dat was leuk!Vooral toen ik de kleding uit Pakistan mocht aandoen,best apart!Ik vond het wel mooi,maar ik loop liever in Europees kleding rond!Het was ook interessant om dat allemaal te weten te komen.En toen ik mijn hand op het doek mocht zetten met verf was ook grappig om te doen,want ik had 2 keer mijn hand gzet en mijn hand was helemaal vervormd!Oeps!:)

  Groetjes ,
  Anastasia A.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha,dat was leuk!Vooral toen ik de kleding uit Pakistan mocht aandoen,best apart!Ik vond het wel mooi,maar ik loop liever in Europees kleding rond!Het was ook interessant om dat allemaal te weten te komen.En toen ik mijn hand op het doek mocht zetten met verf was ook grappig om te doen,want ik had 2 keer mijn hand gzet en mijn hand was helemaal vervormd!Oeps!:)

  Groetjes ,
  Anastasia A.

  BeantwoordenVerwijderen